Bergen Stupeklubb har gleden av å invitere til den 18. årlige sommerleir for stupere og famlier! Leiren blir holdt 29.juli - 5.august 2018 i Jönköping, Sverige.

Turen er for stupere på alle nivåer, fra de som kun har gått et stupkurs og opp til internasjonale toppstupere. Deltagerne blir delt inn i grupper etter nivå og alder.

Det er også lagt opp til voksengrupper for foreldre som vil teste ut stupidretten. Her er det store muligheter til å utfordre seg selv!

Vi ønsker at flest mulig foreldre vil være med på denne turen, for å hjelpe til med å tilrettelegge for stuperne og for å bli bedre kjent med hverandre. Tidligere erfaringer viser at det sportslige utbyttet, spesielt for de yngre klasser, er fantastisk. De fleste vil oppleve daglig å gjøre nye stup.

Treningene

Oversikt over anlegget på Rosenlund

Treningene begynner mandag 30.juli kl.0800. Siste trening vil være lørdag 4.august. Vi legger opp til 1-2 treningspass hver dag. Mye av treningen vil basere seg på tørrtrening og grunnleggende stupferdigheter.

Svømmehallen er en av Sveriges fineste. Den har eget stupebasseng med avsatser fra 1 meter til 10 meter og boble under alle høydene. Det finnes også et eventyrbasseng med vannsklier, vannkanoner, vannvirvler med mer. Det er et utendørs basseng med vannsklier og lignende, som er åpent om sommeren.

Lær om ditt barns idrett

Nytt av året er at vi tilbyr foreldre en guidet tur inn i stupverdenen - Hvordan stupidretten er bygd opp. Her vil det bli mulighet til å avslutte med en dommerprøve, eller man kan delta og lære mer om alt som har med stup å gjøre. Fra det å arrangere konkurranser, være i sekretariat, delta som dommere og til å forstå fascinasjonen ditt barn har for stuping.

Det vil være undervisning ca. 2 timer hver dag, under første treningspass. Kurset vil gi deg muligheter til å bedre forstå hva barnet ditt snakker om når det kommer fra trening

Overnatting

Vi kommer til å overnatte på Villa Björkhagen. Campingplassen ligger ca. 5 minutters gange fra svømmehallen. Her vil vi bo i 4-6 manns hytter og campingen gir muligheten for bading, fotball-golf, mini-golf, sandvolleyball og sosialt samvær.

Reisemåte

Transporten bort vil være med private biler. Foreldre kan gjerne avtale seg imellom om felles kjøring. Alternativ reisemåte er fly til Stockholm og tog/buss derfra.

Påmelding

Bindende påmeldingsfrist er 1.mai 2018 til:

sommerleir@bergen-stupeklubb.no

Fint om de som ønsker å delta på innføringskurs i stup/ dommerkurs gir beskjed om dette ved påmelding.

Spørsmål?

Spørsmål om sommerleiren sendes til:

sommerleir@bergen-stupeklubb.no

 

Se også brosjyre her