Dette er 17. gang Bergen Stupeklubb arrangerer sommerleir for stupere, foreldre og søsken.

Turen er ment for stupere på alle nivåer, fra stupere som kun har gått et stupkurs og opp til internasjonale toppstupere.

Deltagerne blir delt inn i grupper etter hvert enkelt nivå. Det er også lagt opp til voksengrupper for foreldre som vil teste ut stupidretten.

Vi ønsker at flest mulig av foreldre vil være med på denne turen, for å hjelpe til med å tilrettelegge for stuperne, og å bli bedre kjent med hverandre. Bergen Stupeklubb er kjent for å være en klubb som setter det sosiale svært høyt, og vi ønsker at alle familiene som har stupere skal bli gode venner.

Barn under 12 år må ha med seg minimum en foresatt dersom ikke annet er avtalt.

I tillegg til stuptreningene, blir det satt av tid til utflukter og turer til både fornøyelsesparker og andre attraksjoner. Disse utfluktene er ikke inkludert i pris.

Vi håper at flest mulig av stuperne fra Bergen Stupeklubb og familiene deres melder seg på og blir med på dette, som er en av klubbens viktigste arrangementer.

Tidligere erfaringer viser at det sportslige utbyttet, spesielt for de yngre klasser, er fantastisk. De fleste vil oppleve daglig å gjøre nye stup.

Vi er sikre på at både stupere og andre familiemedlemmer vil få sportslig utbytte, nye venner og stor glede av å være med til Jönköping.

Pris og Påmelding

Prisen for turen blir:

For stupere i Bergen Stupeklubb og deres foreldre/søsken: kr 3700,- * Dette inkluderer: Overnatting, treningsavgift og mat

Påmelding gjøres via tryggivann.no. Følg denne lenken for å komme til påmeldingen!

Bindende påmeldingsfrist er 31.mai 2017 ved registrering på Trygg i vann. Depositum på kr. 100, - pr. person. (*medlemskap i klubben kr.400,- kommer i tillegg)

Restfaktura betales 15.juni.

Treningene

Oversikt over anlegget på Rosenlund

Svømmehallen er en av Sveriges fineste. Den har eget stupbasseng med avsatser fra 1 meter til 10 meter og boble under alle høydene. I svømmehallen finnes et eventyrbasseng med vannsklier, vannkanoner, vannvirvler med mer, samt et utendørs basseng med vannsklie. Når stuperne er på trening, fins det gode muligheter for å nyte fasilitetene rundt anlegget, eventuelt utfordre seg selv ved å ta del i voksengruppen med egen trening.

Treningene begynner mandag 31.juli. Siste trening vil være lørdag 5.august. Vi legger opp til 1-2 treningspass hver dag. De yngste stuperne vil kun trene ett p

Overnatting

Vi kommer til å overnatte Villa Björkhagen camping. Campingplassen ligger ca. 5 minutters gange fra svømmehallen. Her vil vi bo i 4-6 manns hytter og det er muligheten for bading, minigolf, sandvolleyball og sosialt samvær. Det er flere lekeplasser på campingen.

Reisemåte

Transporten bort vil være med private biler. Foreldre kan gjerne avtale seg i mellom om felles kjøring. Alternativ reisemåte er fly til Stockholm og tog derfra.

Spørsmål?

Opplysninger om sommerleiren:

Kontakt daglig leder tlf/mail: 901 66 005/dagligleder@bergen-stupeklubb.no

Se også brosjyre her