Vil du lære å stupe - Vi starter nye kurs i august!

Bergen Stupeklubb arrangerer stupskole i AdO arena. Kursene er åpent for alle, vi har grupper for barn, ungdom og voksne og vi stiller ingen krav til dine stupeferdigheter.

Stupskolen i AdO arena

Det arrangeres grupper med stupundervisning hver dag, men det er begrenset med plasser, så det er viktig å være tidlig ute med påmeldingen.

 

Det vil bli arrangert kurs mandager, tirsdag, onsdager og torsdag. Prisen er kr. 2900 pr. halvår + kr 400 i medlemskontingent.

Man kl. 17:45 19:15 meld på her

Tir    kl. 17:45 19:15 meld på her

Ons  kl. 17:45 19:15 meld på her

Tor    kl. 17:45 19:15 meld på her

Vær obs på at det går mange deltakere på de andre kursene, selv om det ser ut som det er 0 påmeldte da det blir organisert slik at de flyttes over på aldersadekvate grupper etter påmelding.

KURS FOR VIDEREKOMMENDE

Dere som gikk på kurs vår 2019 og ønsker å fortsette, vil få melding fra oss hvilke kurs som passer for dere.

Finner du ikke noe kurs som passer, ring 901 66 005

VOKSENKURS

Dette kurset er for både nybegynnere og viderekommende. Mandag fra 17:30-19:00 (meld på)

Hvis dere har spørsmål eller ikke finner det kurset dere lurer på, kontakt dagligleder@bergen-stupeklubb.no /mobil 901 66 005

Vil du melde på deg selv eller et av dine barn på stupskolen må du først registrere en bruker på tryggivann.no. Når brukerkontoen er opprettet vil du motta en mail med en bekreftelseskode. Etter at du har mottatt denne klikker du på linken 'Aktiver ny konto' på denne siden. Tast inn ditt brukernavn og din aktiveringskode for å aktivere. Deretter kan du logge på og melde på stupskolen.

Skal du melde på et barn er det allikevel du som skal opprette en brukerkonto. Barnet registrerer du senere i påmeldingsprosessen. Søk kursarrangør «Bergen Stupeklubb» og kurstype nybegynner/svale. Finn det kurset som passer/anbefales og meld deg på.

Stupekurset organiseres ved hjelp av tryggivann.no